ψηφιακο μαρκετινγκ για ξενοδοχεια - Abouthotelier

Επαγγελματική

Ιστοσελίδα για ξενοδοχεία

ΣΥΓΧΡΟΝΟ DESIGN / ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο με όλα όσα χρειάζεται να περιλαμβάνει αυτή ή δημιουργώντας στα μέτρα σας όσες σελίδες επιθυμείτε!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ !

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επιλέξτε ανάμεσα σε επαγγελματικά σχέδια που ταιριάζουν κατάλληλα στο στυλ του ξενοδοχείου σας και
αποκτήστε την νέα επαγγελματική εμφάνιση που θα σας ξεχωρίσει απο τον ανταγωνισμό σας.

ψηφιακο μαρκετινγκ για ξενοδοχεια - Abouthotelier

Αποκτήστε την ιστοσελίδα που αξίζει στο κατάλυμά σας

Εύκολη διαχείριση. Υψηλή αισθητική.

Δημιουργήστε νέα σύγχρονη ιστοσελίδα, που αντιπροσωπεύει το ξενοδοχείο σας. Χρησιμοποιήστε εμπνευσμένα ειδικά σχεδιασμένα πρότυπα για καταλύματα, με τα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία , ή δημιουργείστε στα μέτρα σας τις σελίδες που επιθυμείτε.

 

Δημιουργούμε την νέα σας ιστοσελίδα με βάση την φιλικότητα προς την πλοήγηση των χρηστών του διαδικτύου (user friendly / usability).
Ενσωματώνουμε τελευταίας γενιάς εργαλεία για την αύξηση των κρατήσεων σας, μελετάμε, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε για εσάς την ιστοσελίδα που αξίζει το κατάλυμα σας με βάσει τις απαιτήσεις σας.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια πλήρως δυναμική ιστοσελίδα, φιλική προς την Google, με έυκολη διαχείριση και  άριστη προσαρμογή σε όλες τις συσκευές.

Το σύγχρονο design που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρηση σας θα προσδίδει κύρος και θα σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέτετε και να αφαιρείτε περιεχόμενο, δίχως την απαίτηση γνώσης κάποιας γλώσσας προγραμματισμού, με απλό και κατανοητό τρόπο.

Κρατήστε τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας και αυξήστε τις μετατροπές σας

Βελτιστοποιημένη σελίδα για όλες τις συσκευές: από κινητά τηλέφωνα μέχρι τάμπλετ.

Έχουμε δημιουργήσει μια εκπληκτική συλλογή από ιστοσελίδες για να διαλέξετε.  Τα θέματα της Abouthotelier σχεδιάζονται από έμπειρους designers ιστοσελίδων ξενοδοχείων, με κύριο σκοπό την άμεση βελτιστοποίηση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο.

 

Έχουμε συνδυάσει τις καλύτερες λύσεις  για περισσότερες απευθείας κρατήσεις, με εκπληκτικά σχέδια ιστοσελίδας ώστε να μπορείτε να πουλήσετε online τα δωμάτια σας με τον τρόπο που θέλετε και να αφήσετε τους επισκέπτες να μάθουν γιατί πρέπει να κλείσουν απολύτως μαζί σας.

 

Δημιουργήστε εμπιστοσύνη και αξιοπιστία με τους καλεσμένους σας από την αρχή και διευκολύνετε τις online κρατήσεις  σας.

– Μηχανή αναζήτησης από την Abouthotelier “Webhotelier” για να γίνονται οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας πραγματικοί πελάτες.

– Προσελκύετε επισκέπτες από όλο τον κόσμο με δυνατότητα μεταφράσεων σε όποια γλώσσα επιθυμείτε.

– Ποικιλία σχεδίων για να επιλέξετε και να κάνετε την ιστοσελίδα σας μοντέρνα και μοναδική.

ψηφιακο μαρκετινγκ για ξενοδοχεια - Abouthotelier
Σχέδια ιστοσελίδων

Σχεδιασμός και επιλογή εμφάνισης που σας ταιριάζει

Σιγουρευτείτε ότι η πλοήγηση της ιστοσελίδας σας, θα είναι user friendly και αντιπροσωπευτική για το κατάλυμα σας

website for hotels - Abouthotelier
website for hotels - Abouthotelier
website for hotels - Abouthotelier
website for hotels - Abouthotelier
κατασκευή ιστοσελίδων - Abouthotelier
website for hotels - Abouthotelier

Χαρακτηριστικά και δημιουργικά στοιχεία Ιστοσελίδων

Εδω θα βρείτε μερικά απο τα τελευταία τεχνολογικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν όλες οι σελίδες μας

Μάρκετινγκ & Seo

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατάταξή σας στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Ελέγξτε πώς εμφανίζονται οι άλλοι μας ιστότοποι στα αποτελέσματα αναζήτησης. Όλα μας τα θέματα έχουν  βελτιστοποιημένο SEO ON PAGE.

Έξυπνη πλοήγηση (Sticky navigation)

Σημαίνει ότι τo μενού ιστότοπου θα είναι κλειδωμένο στη θέση του, έτσι ώστε να μην εξαφανίζεται όταν ο χρήστης μετακινηθεί προς τα κάτω στη σελίδα. Με άλλα λόγια, είναι προσβάσιμο από οπουδήποτε στον ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε.

Απεριόριστη πολυγλωσσικη δυνατότητα

Δημιουργήστε στην  ιστοσελίδα σας, την δυνατότητα εμφάνισης των κειμένων σας σε 2 ή περισσότερες διαφορετικές γλώσσες. Προσελκύστε κοινό απο όλο τον κόσμο στην δική τους γλώσσα και δημιουργείστε φιλικές σελίδες για μεγαλύτερα αποτελέσματα κρατήσεων.

Φόρμα διαθεσιμότητας

Αφού ο χρήστης ενδιαφερθεί για το κατάλυμα σας μέσω της ιστοσελίδας σας, η αμέσως επόμενη ενέργειά του αφορά στον έλεγχο της διαθεσιμότητας για να προχωρήσει σε online κράτηση. Ο έλεγχος διαθεσιμότητας και η δυνατότητα της online κράτησης, αποτελούν τις  βασικότερες λειτουργίες σε μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου.

Responsive (Σε όλες τις συσκευές)

Όλα τα website που δημιουργούμε ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις συσκευές. Τα smartphone, τα tablet, ο φορητός υπολογιστής και η επιφάνειες Desktops έχουν επιμέρους λειτουργίες βελτιστοποιημένης προβολής σε όλη την δομή των ιστοσελίδων μας.

Διαδραστικός Χάρτης

Μια τέτοια λειτουργία θα βοηθήσει πολύ το χρήστη να αποφασίσει αν το κατάλυμά σου είναι αυτό που ζητά. Αν διαθέτεις έναν συγκριτικό πλεονέκτημα στην τοποθεσία, εδώ είναι η ευκαιρία σου να το αναδείξεις! Μπορείς αν θέλεις να παρέχεις ακόμη περισσότερες πληροφορίες στους επισκέπετες σου, όπως για πράδειγμα, αναλυτικές οδηγίες για τη διαδρομή, κτλ..

Απεριόριστες ενότητες στην ιστοσελίδα για να αναδείξετε όλα όσα θέλετε

Σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πλήρη ιστότοπο σε λιγότερο χρόνο από ποτέ.

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε αμέτρητες ώρες σκεπτόμενοι από την αρχή κάθε σελίδα στον ιστότοπό σας. Όλα όσα χρειάζεστε έχουν ήδη σχεδιαστεί προσεκτικά και θα σας προταθούν απο την έμπειρη ομάδα μας.

 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι  να επιλέξετε τις σελίδες που χρειάζεστε και να εισάγουμε το δικό σας κείμενο και εικόνες.

Αρχική

Διαδρ. Χάρτης

Φόρμα κρατήσεων

Φωτογραφίες

Βραβεία

Ειδικές Προσφορές

Υπηρεσίες

Σχόλια Πελατών

Sitemap

Live Chat

Διαμονή

Προορισμός

Δραστηριότητες

Φιλοσοφία

Blog - Νέα

ψηφιακο μαρκετινγκ για ξενοδοχεια - Abouthotelier

Μιλήστε σήμερα με κάποιον ειδικό της Abouthotelier