Οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται στη Google;

Όταν οι υποψήφιοι πελάτες σας ψάχνουν στο Google, χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά που έχουμε στοχεύσει, η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανιστεί δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επομένως, διαφημίζεστε σε ένα κοινό, που ήδη ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

adwords1
overview-costs-bg
Προσελκύετε πελάτες;

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας για να πραγματοποιήσουν κάποια αγορά ή να μάθουν περισσότερα για εσάς. Είναι πολύ απλό!

Στοχοθετημένη προσέγγιση

Τώρα μπορείτε να διαφημιστείτε σε ανθρώπους που ψάχνουν στο Google για προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρετε. Μπορείτε ακόμα να θέσετε και γεωγραφικά κριτήρια για τους υποψήφιους πελάτες σας. Έχετε επίσης δυνατότητα να προβληθείτε σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού επιθυμείτε και στη γλώσσα που εσείς επιλέγετε. Ακόμη και αν έχετε ήδη εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, το AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να στοχοθετήσετε νέο κοινό στο Google και το διαφημιστικό του δίκτυο.

Περισσότερος έλεγχος

Μπορούμε να επεξεργαζόμαστε τις διαφημίσεις σας και να προσαρμόζουμε τον προϋπολογισμό σας μέχρι να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλετε. Με απόλυτη διαφάνεια, βλέπετε πόσοι υποψήφιοι πελάτες, σας επισκέφθηκαν και μέσω ποιών λέξεων αναζήτησαν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

xartis
search2
Μετρήσιμη αξία

Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση δαπανών ή δέσμευση χρόνου. Και με την επιλογή κόστους-ανά-κλικ, χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος επισκέπτης επισκεφθεί το web site σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ευρώ στο AdWords σας φέρνει δυνητικούς πελάτες.

Κόστος Υπηρεσίας

Το κόστος των υπηρεσιών δημιουργίας και διαχείρισης διαφημιστικών ενεργειών στην πλατφόρμα Google AdWords καθορίζεται από τα εξής στοιχεία:

Κόστος αρχικής δημιουργίας καμπάνιας:

Εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της καμπάνιας, με βάση την έκταση των θεμάτων που πρέπει να καλυφθούν (πλήθος κατηγοριών προϊόντων η γεωγραφικών κριτηρίων π.χ αυτόνομες διαφημίσεις σε συγκεκριμένες χώρες).

Μηνιαία διαφημιστική δαπάνη

Καθορίζεται από τον διαφημιζόμενο, με βάση τις προτάσεις μας και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των διαφημιστικών ενεργειών.