Πληρώστε μόνο για τα αποτελέσματα

Χωρίς επίσκεψη δεν υπάρχει χρέωση

Η εγγραφή στο Google AdWords είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει. Με άλλα λόγια, όταν η διαφήμισή σας έχει αντίκρισμα.

Ξεκινήστε με οποιονδήποτε προϋπολογισμό

Εσείς αποφασίζετε για το ποσό που θα επενδύσετε. Απλώς ξεκινήσετε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε και, στη συνέχεια, προσαρμόστε τον ανάλογα με τα αποτελέσματά σας. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν μια καλή αρχή με ημερήσιο προϋπολογισμό τουλάχιστον 10 € έως 20 €.

overview-costs-bg

Διατηρήστε τον απόλυτο έλεγχο

Καμία δέσμευση από συμβόλαιο

Μπορείτε να προσαρμόσετε, να παύσετε ή να τερματίσετε την καμπάνια σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ευέλικτη κατάρτιση προϋπολογισμού

Είναι εύκολο να ορίσετε το ποσό που είστε διατεθειμένοι να πληρώνετε κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας. Μπορείτε μάλιστα να το αλλάξετε αργότερα, όποτε εσείς θέλετε.

Απλές επιλογές πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με μια τυπική ή χρεωστική κάρτα (Visa, Visa Electron ή Mastercard) ή, αν προτιμάτε, μέσω τραπεζικής πληρωμής.

Αναφορές με τα πιο πρόσφατα δεδομένα

Τα εργαλεία παρακολούθησης σας δείχνουν πάντα τι προβάλλει το Google AdWords, ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για επισκέψεις σε ιστότοπους, επισκέψεις σε καταστήματα, πωλήσεις στο διαδίκτυο, ερωτήσεις μέσω τηλεφώνου ή εγγραφές σε ενημερωτικά δελτία.