ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Abouthotelier > ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Σκέψη προσανατολισμένη στην ποιότητα

digital marketing για ξενοδοχεια - Abouthotelier

Χτίζουμε την σελίδα σας

Τέλεια ποιότητα σε όλες τις συσκευές. Δεν κάνουμε απλώς κατασκευή ιστοσελίδων. Οργανώνουμε την κάθε λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά.

digital marketing για ξενοδοχεια - Abouthotelier

Κρατήσεις – Web Hotelier

Ασφάλεια, Αξιοπιστία, Ταχύτητα. Αποκτήστε την δυναμική που χρειάζεστε για την μεγιστοποίηση των πωλήσεων. Ευελιξία, ταχύτητα, ασφάλεια, μαζικές κρατήσεις.

digital marketing για ξενοδοχεια - Abouthotelier

iHotel Concierge

Επεκτείνουμε την επιχείρηση σας. Λύση για τα νέας γενιάς ξενοδοχεία που στοχεύουν στην πραγματική εμπειρία των πελατών. Δημιουργούμε εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας.

hotel digital marketing - Abouthotelier

Channel Manager

Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμη Σχεδιάζουμε μαζί σας και σας παρέχουμε πλήρη ευκολία στην διαχείρηση των καναλιών σας. Αυξήστε την αξιοπιστία του ξενοδοχείου σας.

Σκέψη προσανατολισμένη στην ποιότητα

Οι υψηλές προδιαγραφές της AboutHotelier.com αποδεικνύουν τον έντονο προσανατολισμό της σκέψης στην ποιότητα, την αυστηρή διαχείριση των σφαλμάτων, των εγγυήσεων και της ανοιχτής επικοινωνίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας επιτρέπουν να δουλεύουμε με έμφαση στην ποιότητα, προς το συμφέρον των πελατών μας.

Διαμορφώνουμε το μέλλον

Ήδη από σήμερα σκεφτόμαστε το αύριο και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενεργή μεταφορά της τεχνογνωσίας μας σαν προστιθέμενη αξία. Με αυτό τον δυναμικό διάλογο προωθούμε τη συνεργασία και διαμορφώνουμε το μέλλον μαζί με τους συνεργάτες μας.

qodef-team-image
Ceo - Co Founder
Koutsopoulos Giannis

Τα κύρια μέλη της ομάδας AboutHotelier προέρχονται από ανθρώπους με ιδιόκτητα ξενοδοχεία και εμπεριστατωμένη γνώση και άποψη στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Σχετικά με εμάς

Τα κύρια μέλη της ομάδας AboutHotelier προέρχονται από ανθρώπους με ιδιόκτητα ξενοδοχεία και εμπεριστατωμένη γνώση και άποψη στον ξενοδοχειακό κλάδο. . Αξιοποιώντας τις ειδικές γνώσεις μας για τον τουρισμό και εξειδικευμένα τον χώρο του Hospitality, προσφέραμε στα καταλύματα, νέας γενιάς τεχνολογίες & καινοτομίες δημιουργώντας νέους τρόπους επικοινωνίας στους σύγχρονους ταξιδιώτες. Αυτή η γνώση είναι πολύτιμη καθώς ενσωματώνεται στην αρχιτεκτονική και λειτουργική μοναδικότητα των προϊόντων AboutHotelier. Η εμπειρία μας σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου, είναι αυτή που μας δίνει Bonus επιλογών για σωστές προωθητικές κινήσεις.

 

Η Φιλοσοφία μας – Η Αποστολή μας

 

Η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη αλλά και την προτίμηση των πελατών μέσα από τα έργα μας, τα οποία συνδυάζουν διαρκή & αποτελεσματική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα.
Εγγύηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας είναι ο μεγάλος αριθμός του ικανοποιημένου πελατολογίου μας, το οποίο διαρκώς αυξάνεται.
Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις επικοινωνίας συνδυάζοντας δημιουργικότητα και πρωτοτυπία. Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με συνέπεια και αποτελεσματικότητα είναι βασικός στόχος της εταιρίας μας δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες άμεσης απόδοσης.

Revenue Management 0
Digital Marketing 0
Reservation Management 0
Brand Development 0
Online Marketing 0
Social Networking 0

Εξασφαλίστε το μέλλον του online ξενοδοχείου σας.

Η AboutHotelier βασισμένη στην εμπειρία των ανθρώπων της με σεβασμό και με μεθοδικότητα δημιουργεί και προτείνει σε εσάς τα πιο πρωτοποριακά μέσα ενίσχυσης του ξενοδοχείου σας και επικράτησης του ονόματός σας στον χώρο του τουρισμού.

 

Με ένα καινοτόμο λογισμικό και υπηρεσίες τεχνολογίας cloud προσφέρει 4 βασικά εργαλεία- Website – Booking Engine – Mobile Concierge App – Email Marketing Platform και σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε όλα τα κανάλια επικοινωνίας και πωλήσεων του ξενοδοχείου σας μέσω ενός ενιαίου συστήματος.

 

Αναπτύσσει τις επιχειρήσεις διευκολύνοντας και βελτιώνοντας όλες τις ενέργειες του ηλεκτρονικού εμπορίου και της προώθησης διαδικτυακά του καταλύματός σας. Πρωτοπορούμε, Βελτιστοποιούμε, Ενισχύουμε, Στηρίζουμε και Επενδύουμε για το Μέλλον σας…

Μιλήστε σήμερα με κάποιον ειδικό της Abouthotelier