PRICE CHECK WIDGET – RATESTRIP

Abouthotelier > PRICE CHECK WIDGET – RATESTRIP

Οδηγήστε τις online κρατήσεις σας, με τον τρόπο των ΟΤΑs!

Ενθαρρύνετε την γρήγορη κράτηση με εργαλεία που δημιουργούν επείγουσα ανάγκη για τους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένου ρολογιού αντίστροφης μέτρησης σε ειδικές προσφορές και γραφικά που δείχνουν “υπόλοιπα δωμάτια” και αριθμό πρόσφατων κρατήσεων.

Συγκρίνετε στην ιστοσελίδα σας τις τιμές από όλα τα κανάλια που συνεργάζεστε, & κερδίστε περισσότερες απευθείας κρατήσεις, δείχνοντας τα πλεονεκτήματα της δικής σας μηχανής κρατήσεων & τους  λογούς στο να κάνει κάποιος απευθείας κράτηση από τον επίσημο ιστότοπο σας.

H εφαρμογή σύγκρισης online τιμών “Ratestrip”μετατρέπει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πραγματικές online κρατήσεις!

Θέλετε περισσότερες απευθείας κρατήσεις ?
price_widget-makedoniaPalace

Price Comparison Tool για Iστοσελίδες “Ratestrip”.

Αποκτήστε περισσότερες Απευθείας κρατήσεις, μέσα από την ιστοσελίδα σας με αύξηση έως και 54%!

Αφήστε τους πελάτες να συγκρίνουν τις online τιμές σας, με ένα απλό αλλά ισχυρό widget, χωρίς να φύγουν απο τον ιστότοπό σας , ώστε να ολοκληρώσουν την κράτηση τους.

 

Οι πελάτες θα είναι σίγουροι ότι προσφέρετε την καλύτερη διαθέσιμη τιμή. Το price check θα τους οδηγήσει στην ολοκλήρωση της κράτησης εύκολα.

Σημαντικά Οφέλη:

 

– Αύξηση της φήμης του καταλύματος για την ίδια ή καλύτερη online τιμή που προσφέρει μέσω της ιστοσελίδας του.
– Γνωριμία με το επισκέψιμο κοινό, ανά χώρα και αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις σε επαναληπτικές αναζητήσεις.
– Περισσότερες κρατήσεις με ένα επιπλέον κανάλι πωλήσεων μέσω auto chat bot Facebook, στην ιστοσελίδα σας.
– Άμεση πληροφορία προς τους επισκέπτες (σχόλια, τιμές) με αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη τους στο κατάλυμα.

Ενσωματωμένες λειτουργίες για μεγιστοποίηση μετατροπών

Αυτόματη Εγγύηση Καλύτερης Τιμής
Εμπνευστείτε από τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση με πρωτοφανή τιμολογιακή διαφάνεια. Το ενσωματωμένο εργαλείο metasearch, το πρώτο του είδους του, μπορεί να αναζητά ποσοστά σε πραγματικό χρόνο σε ιστότοπους OTA και αυτόματη αντιστοίχιση τιμών όποτε οι τιμές είναι χαμηλότερες αλλού.

 

Rate calendar
Βοηθήστε τους ταξιδιώτες να βρουν τις τέλειες ημερομηνίες και τιμές για τη διαμονή τους. Το ολοκληρωμένο ημερολόγιο των τιμών του καταλύματος σας, μας επιτρέπει στους ταξιδιώτες να βλέπουν εύκολα πότε είναι διαθέσιμες οι χαμηλότερες τιμές, καθώς και όταν τα ξενοδοχεία είναι πλήρως κρατημένα.

calendar-price check widgetSmall
reviews_monitor_Abouthotelier

Εμφάνιση της βαθμολογίας των reviews του καταλύματος σας

Εμφανίστε σε πιθανούς πελάτες, λόγους για να σας εμπιστευτούν, συγκεντρώνοντας τις βαθμολογίες του καταλύματος σας, από πολλές πηγές όπως (Booking.com, Trip Advisor, Hotels.com, Google, Facebook).

 

Προσωποποιείστε τις κριτικές σας για κάθε χρήστη.
Η πλατφόρμα μαθαίνει ποιές κριτικές οδηγούν σε μεγαλύτερη μετατροπή και τις εμφανίζει αυτόματα στους πελάτες σας!

Έξυπνες αυτόματες ειδοποιήσεις

Web Notification στην ιστοσελίδα σας

Προωθήστε τους επισκέπτες σας σε μια κράτηση με ειδοποιήσεις στο web.

Εμφανίστε αυτόματα μηνύματα βάσει της δραστηριότητας του ιστότοπου σας (π.χ. “αριθμός απο χρήστες που ψάχνουν αυτό το ξενοδοχείο τώρα”) και  δημιουργήστε προσαρμοσμένες σημειώσεις για να δώσετε έμφαση σε συγκεκριμένα πλεονεκτήματα (π.χ. “δωρεάν ακύρωση έως 24 ώρες πριν το check in”).

Ταυτόχρονα μπορείτε να εμφανίζετε την τελευταία αναζήτηση ημερομηνιών που έγινε ή και τον αριθμό κρατήσεων σε μια ημέρα!

hotel price check - Abouthotelier
Abouthotelier.com | Digital Marketing for hotels
price check widget - Abouthotelier

Υπενθύμιση & αποθήκευση αναζητήσεων

Αποθήκευση αναζητήσεων

Κάντε τους πελάτες σας να σας θυμούνται!

Βοηθήστε τους πελάτες σας να σας θυμούνται, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν την κράτησή τους αργότερα.
Πολλοί χρήστες δεν είναι έτοιμοι να επιβεβαιώσουν την κράτησή τους έπειτα από την πρώτη επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας. Το σύστημά μας τους δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν τις αναζητήσεις τους και να λάβουν email με την καλύτερη διαθέσιμη τιμή σας. Όταν επιστρέψουν στην ιστοσελίδα σας, θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλέσουν την προηγούμενη αναζήτησή τους πατώντας απλά ένα κουμπί. Αυτή η τεχνική βοηθάει όσους ψάχνουν την καλύτερη διαθέσιμη επιλογή για τη διαμονή τους.

Ανίχνευση και διόρθωση λαθών (Parity Alert)

Parity Alert Report

Η πλατφόρμα Hotel manager σας ενημερώνει αυτόματα όταν υπάρχει διαφορά στις τιμές ανάμεσα στα κανάλια με τα οποία συνεργάζεστε και σε αυτές που εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα του καταλύματός σας. Με το εργαλείο Parity alert Manager, μπορείτε να διαχειριστείτε οποιοδήποτε πρόβλημα ασυμβατότητας υπάρχει ανάμεσα στις τιμές σας, με ευκολία.

 

Την επόμενη φορά που η τιμή σας στα κανάλια θα είναι χαμηλότερη από την τιμή που δίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα σας, θα σας ενημερώσουμε.

Αρχικά, θα αποκρύψουμε την τιμή που εμφανίζεται στα κανάλια σας από το εργαλείο σύγκρισης τιμών της ιστοσελίδας σας και θα σας στείλουμε email ενημερώνοντάς σας ότι η τιμή στην επίσημη ιστοσελίδα σας είναι υψηλότερη από αυτή που προσφέρετε στα υπόλοιπα κανάλια με τα οποία συνεργάζεστε. (Αυτό περιλαμβάνει και ημερομηνίες, χώρες, ισοτιμίες και συνολικό αριθμό πελατών), έτσι ώστε να μπορέστε να μεταβείτε κατευθείαν στην πλατφόρμα και να επιδιορθώστε το πρόβλημα άμεσα, προσφέροντας τις τιμές σας με αξιοπιστία.

 

Οι επισκέπτες πρέπει να ολοκληρώσουν την κράτησή τους άμεσα με την επίσημη τιμή της ιστοσελίδας σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν κράτηση μέσω ενός καναλιού με το οποίο συνεργάζεστε το οποίο δίνει υψηλότερη τιμή. Αυτή είναι η ευκαιρία για κάθε ξενοδόχο να διεκδικήσει τα δικαιώματά του στην ισοτιμία και να αυξήσει τις άμεσες κρατήσεις του, παρουσιάζοντας τις καλύτερες τιμές στην ιστοσελίδα του.

price check widget - Abouthotelier
Abouthotelier.com | Digital Marketing for hotels
Conversion

Ανακαλύψτε όλα τα εργαλεία του price check,που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε απευθείας κρατήσεις.

Retargeting

Διατηρείστε την επωνυμία σας σε μελλοντικές αναζητήσεις των επισκεπτών σας, αφού φεύγουν από τον ιστότοπό σας.

Analytics

Θα βοηθήσουμε το κατάλυμα σας να αποκτήσει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που θα διευκολύνουν τις καμπάνιες σας.

Currency

Εμφανίζουμε στους επισκέπτες της σελίδας σας, τις τιμές πώλησης στο δικό τους νόμισμα, με βάση την ip της χώρας τους.

Δυναμικός σχεδιασμός & Design

Προσαρμόστε την εφαρμογή σύγκρισης τιμών, σύμφωνα με τα χρώματα, τις γραμματοσειρές και σχέδια που ακολουθεί το θέμα της σελίδας σας.

Επιλέξτε την Τοποθέτηση

Τοποθετήστε σε όποιο σημείο της ιστοσελίδας επιθυμείτε το άνοιγμα του widget. Με ειδικά options επιλέξετε ποιο από τα 3 διαφορετικά στυλ widget button ταιριάζει σε εσάς

Multilanguages

Μεταφράστε σε όλες τις γλώσσες που υποστηρίζει η ιστοσελίδα σας. Δώστε την δυνατότητα στους επισκέπτες, να δουν τις τιμές στην γλώσσας τους.

Review Monitor on website

Εμφανίστε σε πιθανούς πελάτες, λόγους για να σας εμπιστευτούν, συγκεντρώνοντας τις βαθμολογίες του καταλύματος σας.

User friendly – Mobile Friendly

Οι χρήστες απολαμβάνουν την ευκολία από όλες τις συσκευές (κινητά, τάμπλετ, desktop) με την οποία μπορούν να βρουν άμεσα την καλύτερη τιμή για να κάνουν την κράτηση τους.

Στατιστικά και Reports

Διαγράμματα στατιστικών με αναφορές και επισκόπηση από κρατήσεις, revenue, μέσο όρο διανυκτερεύσεων, κλικ, μετρήσεις τηλεφώνων και πολλά άλλα που θα σας κατευθύνουν.

Αυξήστε τις απευθείας κρατήσεις σας έξυπνα!

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή price comparison tool “Ratestrip” και αποκτήστε έως και 54% περισσότερες απευθείας κρατήσεις.

Ξεκινήστε Σήμερα