Εφαρμογή Σύγκρισης τιμών & Φόρμα Αναζήτησης Διαθεσιμότητας

Πως θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε περισσότερες κρατήσεις

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο σύγκρισης τιμών «Price check -widget» μέσα στην ιστοσελίδα σας και αποκτήστε περισσότερες απευθείας κρατήσεις.

To εργαλείο σύγκρισης τιμών σας προσφέρει άμεση σύγκριση online τιμών μέσα στην δική σας ιστοσελίδα, απο τα κανάλια που συνεργάζεστε. Έτσι όταν οι χρήστες ψάχνουν την σελίδα σας,
το έξυπνο εργαλείο σύγκρισης τιμών της Abouthotelier, τους δείχνει την πραγματική εικόνα τιμών που προσφέρει το καταλυμα σας στο διαδίκτυο, για τις ημέρες που έχουν επιλέξει.

 • Οι χρήστες απολαμβάνουν την ευκολία με την οποία μπορούν να βρούν άμεσα την καλύτερη τιμή για να κάνουν την κράτηση τους λίγο πριν φύγουν απο την σελίδα σας.
 • Οι ξενοδόχοι ανταμείβονται με πολλές απευθείας κρατήσεις, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους!

Σύγκριση τιμών και online κράτηση πιο εύκολα..!

Δείξτε στην ιστοσελίδα σας, τις τιμές του καταλύματος απο όλα τα κανάλια(Official website, Booking.com, Expedia, κτλ), σε πραγματικό χρόνο!

Αφού ο χρήστης ενδιαφερθεί για το προβαλλόμενο κατάλυμα, η αμέσως επόμενη ενέργειά του αφορά στον έλεγχο της διαθεσιμότητας σε δωμάτια. Ο έλεγχος διαθεσιμότητας και η δυνατότητα της direct online κράτησης, αποτελούν τις δύο βασικότερες λειτουργίες σε ένα site ξενοδοχείου.

Η εφαρμογή price check που υλοποιεί τη συγκεκριμένη λειτουργικότητα ενθαρρύνει τον χρήστη να προχωρήσει άμεσα στην κράτηση του δωματίου  από το site σας , ενώ παράλληλα  παρέχει μια άμεση εικόνα των διαθέσιμων τιμών σας σε όλα τα κανάλια(Booking.com,Expedia.com,Hotels.com κτλ)

price comparison tool
Γνωρίζετε ότι:
– Το 50% των επισκεπτών θεωρούν την τιμή ως την σημαντικότερη πληροφορία που μπορούν να λάβουν απο την ιστοσελίδα σας ;
– Το 86% των χρηστών διαδικτύου, θεωρούν ότι οι Τravel Agents και τα Online κανάλια πωλήσεων (Booking.com, Expedia.com, κτλ), έχουν καλύτερες τιμές απο τις τιμές που προσφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του καταλύματος σας ;
– Το 60% των επισκεπτών ψάχνουν τις τιμες σε όλα τα κανάλια πριν προχωρήσουν σε κράτηση, αλλά προτιμούν να έχουν μεγαλύτερη σχέση εμπιστοσύνης με το κατάλυμα!
Price check Widget

Πρόσθετα Οφέλη στο ξενοδοχείο σας. Αυξήστε τις κρατήσεις σας!

Με το εργαλείο Σύγκρισης τιμών, θα δείξετε μέσα στην ιστοσελίδα σας σε πραγματικό χρόνο την καλύτερη διαθέσιμη τιμή στο διαδίκτυο.

Οι επισκέπτες της σελίδας σας, θα αγαπήσουν αυτή την λειτουργία και θα ξέρουν ότι η ιστοσελιδα σας, τους προσφέρει την χαμηλότερη τιμή για κράτηση. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους περισσότερους πελάτες σας!

Και για τους ξενοδόχους ;

Με το εργαλείο Σύγκρισης τιμών, θα έχετε πλήρη ανάλυση δεδομένων για τους πελάτες που επέλεξαν να κάνουν την κράτηση τους απο  μέσα στην ιστοσελίδα σας.

 • Δεδομένα απο όλα τα  κλικ στην επιλογή check Availability – Official site.
 • Στατιστικά απο όλα τα κλικ στις επιλογές Προσφορές ή extras.
 • Στατιστικά απο όλα τα κλικ που οδηγούν σε τηλεφωνική κλήση στην υποδοχή σας.
 • Αναφορές & εκτυπώσεις ανά μήνα

Θέλετε να αποκτήσετε περισσότερες κρατήσεις? Σας δίνουμε την λύση.

About Hotelier

Hotel Manager Dashboard

Δυναμικός σχεδιασμός, χρώματα, παραμετροποίηση!

Έχετε την δυνατότητα να προσαρμόσετε το εργαλείο Price check widget, σύμφωνα με την εικαστικη εικόνα που έχει η ιστοσελίδα σας αλλά και να προσθέσετε επιπλέον πληροφορίες, προσφορές, extras κτλ..  όπως

 • Δυνατότητα προσαρμογής χρωμάτων και γραμματοσειρών
 • Δυνατότητα προσθήκης backround, εικόνων, χρήσιμων πληροφοριών
 • Δυνατότητα επιλογής πολλαπλών ξενοδοχείων (Multi Property)
 • Δυνατότητα προσθήκης Booking links
 • Δυνατότητα προσθήκης προσφορών
 • Δυνατότητα εμφάνισης σε συγκεκριμένες σελίδες

Πληρώστε μόνο για ό,τι χρειάζεστε

Δοκιμάστε οποιοδήποτε από τα  πλάνα συνεργασίας ταιριάζει στις ανάγκες του καταλύματος σας.